zondag 15 maart 2015

HUIS TE KOOP (2)

We vervolgen onze reis over de eerste etage en komen in het voormalige naaiatelier boven de garage. Hier zijn een ruime slaapkamer plus badkamer gevestigd, dit gehele gedeelte is voorzien van een prachtige oude kastanje vloer. In de badkamer zijn een douchecabine, wc, wastafel en muurkast gesitueerd. De wastafel hoort authentiek bij het huis en is uiteraard opgeknapt. Een deel van het plafond loopt schuin, hierin is een Velux raam geplaatst.
Vervolgens komen we in de slaapkamer. De raampartij is originele art deco. Een buitendeur geeft uit op een balconnetje. Verder is er in deze kamer een kleine berging aanwezig. Van de peperdure zware gordijnen die je overal op de eerste verdieping aantreft, hebben we ook een sprei en enkele bedkussens laten maken. Zoals overal in het huis zijn stopcontacten rijkelijk aanwezig.
We gaan terug naar de living waar een deur uitgeeft op een klein overloopje met de trap naar beneden.


Nog even het uitzicht vanuit de living op de dorpspoort en kerk. Het lijkt wel een plaatje van Anton Pieck. Vandaag dat ik besloot om dat uitzicht te gebruiken op de cover van mijn boek Groeten uit de Périgord.


Morgen de begane grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten