donderdag 11 september 2014

Indian Summer op Château Les Merles

Dit moment is voor de Dordogne (ander woord voor Périgord) de allermooiste tijd van het jaar. Tijdens de Indian Summer ofwel Été Indièn, vaak met een temperatuur tussen 25 en 28 °C, doet de zon àlles goud kleuren terwijl de eerste herfsttinten tevoorschijn komen. Buiten het verre geronk van een hooiende tractor is de lucht uitsluitend gevuld met de geluiden van vogels die uit puur plezier de salto beoefenen. Welnu, dit is hét moment om er even tussenuit de knijpen, al was het maar voor een paar dagen. In no time en tegen spotprijzen vliegt u vanuit Rotterdam of Charleroi naar Bergerac en bent dan binnen een kwartier op Château Les Merles. Dit fantasische culinaire kasteel met zijn uitdagende golfbaan, tenniscourts, zwembad en schitterende hotel accomodatie heeft ook op culinair gebied heel veel te bieden. Niet voor niets is chefkok Bas van Holten toegelaten tot Les Amis Saisonnier.
Op dit moment geldt een speciale Indian Summer aanbieding: 3 nachten is 20% korting, bij 5 nachten krijgt u 30% korting.


Doe uzelf een plezier en maak er als tussendoortje een feestje van. En schrik niet als u mij onderweg tegenkomt, want ook ik wil de Été Indièn voor geen goud missen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten