Eergisterenochtend zijn we weer in Saint Pompon gearriveerd. Meteen hadden we twee Canadezen op bezoek, Elly en Nick. Zij is de vertaalster van ons Pastry in Europe jaarboek, hij is een famous foodfilmer, een cineast dus. Ze wilden de Périgord eens zien en dat is gelukt. Nick geeft aanstaande week op de Food Inspiration Days in Eindhoven een voordracht over zijn eiland van 700 x 150 km groot: Vancouver Island. Wat hebben we gelachen en genoten! Carine en ik hadden allebei spijt dat ze weer vertrokken, er was nog zóveel te bepraten. Hopelijk zien we elkaar snel weer. Desnoods pakken we het vliegtuig en blijven we daar een paar jaar. Plotseling stond de slagersassistente aan de deur. Of we een feestje wilden. Daar waren ook Elly en Nick mee accoord. De dorpsslagerij werd 40 jaar en daarom werd er een mai (meiboom) voor de deur geplant, waarna iedereen zich ging bezatten.
Gisteren zijn we begonnen met de forge leeg te halen, die is immers verkocht. Ikzelf was de hele dag bezig met alles van de zolder te halen en dat was veel. De vijftigste keer dat je die trappen weer opgaat, doet best wel pijn. Vandaag nog een sjouwdag en dan hopen we ermee klaar te zijn.
Bent u in de buurt van Saint Pompon? Altijd welkom!
maandag 22 oktober 2012
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten