maandag 23 januari 2017

Château Norbert gastenappartement

We zijn maar met z'n tweetjes, Château Norbert is veel te groot voor ons. En omdat we ook veel aanloop hebben, lag het voor de hand om een deel van het huis te reserveren voor de gasten. Inpandig is nu alles klaar. Alleen ga ik dit jaar nog een aansluitende buitenkeuken bouwen. Dit jaar moet ook het zwembad klaar zijn.Op de begane grond heeft het appartement een eigen voordeur. Voor de oude muren heb ik nieuwe muren van gyproc gezet. Er is een kastanje vloer gekomen. Het jaren-70-schrootjesplafond werd afgebroken, waardoor mooie balken verschenen die we hebben opgeknapt. Tafel en stoelen staan er voor de sier, er komt nog een 2-persoons bed.


Aansluitend op de eerdergenoemde ruimte ligt de zeer ruime badkamer, ook weer met een kastanje vloer. Er zijn twee wastafels, een groot bubbelbad en een 2-persoons douchecabine met grappige lichteffecten, stoomgenerator en regendouche.


Via een bibliotheek bereik je een toiletruimte.


Voorts heb ik een trap naar de bovenverdieping geïnstalleerd.


Je komt nu in een romantische ruimte terecht met een oude eiken vloer en een enorme haardpartij. Hier heb ik een oude Godet Colonial geplaatst. De voorkant van deze kachel kan helemaal open, waardoor een open haard ontstaat. Er is een grote ingebouwde inloopkast en 2 ramen geven uitzicht op het dorp.
Omdat het terrein aan de achterzijde van het huis hoger ligt, stap je gewoon weer naar buiten de tuin in. Op deze plek komt nog een keuken.

Dit alles is er uitsluitend en alleen voor onze gasten.
Ga nu niet beweren dat wij luie mensen zijn...


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige badkamer met zoveel luxe! Ik wil ook zo lekker bubbelbadin mijn badkamer hebben. Bij ons is er nu alleen geen plek voor, zodra wij er plek voor hebben gemaakt komt er bij ons ook een bubbelbad in de badkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie je mij ook als gast Norbert. En wat betaal ik dan per week voor al die prachtige luxe?

    BeantwoordenVerwijderen