zaterdag 25 mei 2013

Helaas

Helaas, het boek "Groeten uit de Périgord" zal maandag niet klaar zijn, er was een opstoppinkje bij de inbinder, wordt gezegd. Men heeft mij met de hand op het hart beloofd dat het boek aanstaande vrijdag zal worden afgeleverd. Nog een paar daagjes extra wachten dus...

woensdag 22 mei 2013

De drukker heeft beloofd dat het boek volgende week klaar is

De dappere mannen van de drukkerij zijn klaar met het boek, het is nu naar de inbinder vertrokken. Aanstaande maandag organiseren we een vakevenement in Houten (Utrecht) en het zou mooi zijn om Groeten uit de Périgord daar te presenteren. De drukker heeft me beloofd dat hij alles in het werk zal stellen. Meteen kunnen de boeken dan verzonden worden naar de voorintekenaars, een hele klus voor onze Martine want ze zit volgende week helemaal alleen op kantoor en er moeten ruim 300 boeken worden ingepakt.

Bent u een toevallige passant op deze blog dan zult u het wellicht nog niet weten: in het dikke luxe boek Groeten uit de Périgord beschrijf ik de wetenswaardigheden van mijn dorpje Saint-Pompon waar vrijwel iedereen direct of indirect met de gastronomie van doen heeft. 176 pagina's full colour, groot formaat, harde kaft. Prachtig om in weg te dromen maar ook fantastisch om aan een fransozofiel kado te doen. Het boek kunt u bestellen bij martine@saisonnier.net en kost slechts € 24. Ter introductie betalen wij de komende twee weken de verpakkings- en verzendkosten!

ZUCHT

Stond mijn auto maar alvast hier bij Château Norbert...


Dan was ik in de keuken alvast de electriciteit aan het aansluiten...


Tussendoor ging ik alvast even kijken of de notenbomen al blad krijgen...


Vervolgens ging ik alvast de winterkamer behangen en na de arbeid mijn whiskietje drinken...


Helaas, helaas, ik zal nog een poosje moeten wachten.